Sea World Resort & SPA

Nu när jag ändå googlar runt lite och letar resor så passar jag på att leta en resa åt mig, min mamma och Oscar inför sensommaren / hösten.

Och ett säkert kort är verkligen Sea World Resort & SPA, Side som vi besökte för knappt 2 år sen när Oscar bara var 11 veckor. Det är ett 5 stjärnigt hotell med all inklusive och alla faciliteter man kan tänka sig. Jag minns maten var fantastiskt god och hotellet har ett stort vattenland för barnen som jag minns jag tänkte hit måste vi åka när Oscar blir större så vi kan leka där. Å sen precis på stranden 🙂

Sen var det jätte bra barnunderhållning med minidisco för barn osv, men inte på Skandinaviska som det är på alla Sunwing Resort hotell och ingen Lollo & Bernie som Oscar verkligen älskar.

Dock får han ju träffa Lollo & Bernie snart….om dryga 3 veckor..

Så jag har lite beslutsångest, har hittat en prisvärd resa hit för oss tre…

Men samtidigt finns det så otroligt många resmål som jag vill besöka oxå…ge mig råd 😉 Vad skulle ni har gjort? Ett säkert kort som du vet är 110 % toppen eller testa nåt nytt? 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag skulle helt klart satsa på Sea World i Side! Var där i somras med våra två barn, Måns och Maja, då 5 respektive snart 2. Var fantastiskt för barnen att vara där, så er Oscar kommer få det jättekul! Vattenlandet för de små var kanon och det skadade ju inte att gå runt i vattnet och få lite färg när man sprang efter de små .. 😉

  2. Vad härligt det lät med stort vattenland! Jag letar resmål till sommaren för min familj och har en liten dotter på 20 månader. Vi åker till New York på onsdag och har lite lätt panik över den långa flygningen. Kanske inte det bästa resmålet med barn men det ska bli spännande.

    //Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *