Sunwing Resort Ocean Beach Club Makrigialos

När jag läser Lofsans blogg blir jag så otroligt sugen att resa till Sunwing Resort Ocean Beach Club i Makrigialos nästa år. Vi brukar ju oftast göra en eller två resor på vintern utomlands samt en vår resa och en sensommar / höst resa utomlands. Innan vi fick Oscar blev det även en och annan weekend resa oxå.

Så just nu sitter jag och surfar runt och funderar lite vart våran vårresa skall gå ?! Jag tror verkligen det lutar mot Kreta och den fantastiska anläggningen 🙂 Jag har vart på Kreta flera gånger tidigare, främst i Rethymnon men även på Sunwing Kreta för snart 20 år sen….. När jag var barn 😉 Så det vore ju himla skoj att åka tillbaka dit m Oscar 😉

Jag har hört så mycket gott om denna nya anläggningen och har redan flera vänner som har vart där med sina familjer i sommar och haft det toppen 🙂

Har du/ ni några resplaner? Vart går din nästa resa?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *