Bebis pass !

 

Glöm för guds skull inte att bebisen / barnet oxå måste ha ett pass om ni ska ut och resa utomlands. Och att det kan ta tid att få passet, under sommarsäsongen tror jag nog det kan ta minst 1-2 veckor för att få ett pass. Spana in alla regler på polisens hemsida. Vi fick nog Oscars pass på bara ca 5-6 dagar och vi gjorde det för ganska precis 1 år sen.

 

Detta pass på denna lilla sötnosen ska gälla i 5 år ?!!!! Han kommer ju garanterat inte se ut så där om 4 år 😉 Hihi…. De påpekade dock att om man skulle resa till vissa länder utanför Europa, ex USA så kunde de vara petiga och man ev kunde behöva göra ett nytt pass.

Glöm inte om ni ska göra ett pass att båda vårdnadshavarna, mamman & pappan måste vara med eller skriva på den blanketten som ska skrivas på och den är bevittnad. Jag tyckte det var bra att pappan oxå var med när vi gjorde passet då det var lite svårt att få honom att titta in i kameran 😉 Men det blev ju en bra bild i alla fall 🙂

Lycka till med pass sökandet!

Spana också in

1 kommentar

  1. Min lillkille är också bebis på sitt foto, o nu fyller han snart 2! 🙂 Jag har också rest mkt med barn, har en son som är 7 år också, o vi har hunnit varit iväg en del innan lillebror föddes också. Jag tänker länka till din blogg från min, om det är okej? Jag skriver också mkt om resor, dock har jag inte enbart fokuserat på resor med barn. //Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *