Barnvagn på resan!

Vi har faktiskt vald att ta med vår ”vanliga barnvagn” på våra första resor med Oscar. Dels för han bara var 2,5 månad första gången vi reste och han behövde en bra vagn att sova i med fullt liggläge såklart och sen var han ju van att sova i SIN vagn, så vi tyckte det var smart att ha den med 🙂 Vi har en Teutonia FUN vagn och den har funkat alldeles utmärkt för oss att resa med. Enkel att fälla ihop, inte så tung, dock tar den ju en del plats, men den har kommit till mycket användning på våra resor 🙂

 

 Det var perfekt för Oscar att bara ligga och titta på sin ”Bamsetvättlina” i den och han var hur nöjd som helst 🙂 Nöjd bebis = nöjd mamma & pappa 🙂

Sen sov han så himla bra i den oxå 🙂 Han sov nästan alltid minst 2h på fm och sen 2h på em och även en stund på kvällen när vi var ut och käkade på restaurang 🙂 Så vi kunde absolut inte klaga….. 😉

Oscar har nästan alltid sovit på mage. Han har sovit mycket bättre när han legat på mage än på rygg och det gick ju alldeles utmärkt att göra även i hans liggvagn 🙂 Trots den 35 gr värmen så sov han jätte bra under parasollet mellan oss vid solsängarna 🙂

Tro mig det ÄR fortfarande underbart med semester trots att man reser med en bebis! Egentligen är det enklare ju yngre bebisen är och mindre rörlig! 😉 Så planerar du en semester eller kanske rent av en lång resa, så passa på helst innan barnen börjar krypa eller klättra och gå…..det blir ju mkt svårare att få barnet stilla när han/hon vet att han/hon kan röra sig 😉

Vår första semester tillsammans m Oscar var i stort sett nästan som vilken semester som helst…..nästan….lite tröttare än vanligt kanske…jag ammade ju på nätterna…men andra sidan så latade man sig ju nästan HELA dagarna, så det var helt underbart! Jag som är världens soldyrkade passade såklart på att sola meda Oscar sov 🙂 Life is good 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *