Resa med bebis!

Det bästa med att resa med en liten bebis är ju att du ALLTID har maten med dig 🙂 Om du ammar såklart 🙂 Vilket underlättar VÄLDIGT mycket insåg jag när vi drog på nästa semester till Thailand och Oscar var 7 månader. När vi åkte till Turkiet och han bara va 2,5 månad behövde man inte packa med så mycket mer än hans kläder och diverse små saker. Kommer fler inlägg senare om packtips 😉

Eftersom bebisar inte ska dricka vatten, så ammade jag faktiskt väldigt mycket på vår semester, dels för det var sååå VARMT och dels för att han inte skulle få vätskebrist oxå. Vi hade ju honom såklart inte i värmen hela dagarna, men ändå så låg han ju och sov bredvid oss när vi solade under parasollet. Vilket ändå var rätt behagligt för det fläcktade en del, men det blev ju lite varmt för honom ibland. Sen försökte jag amma honom minst var 3;e timme och på natten vaknade han ibland tom varannan timme och ville ammas. Så svalkade vi av honom med pooldopp i poolen 2-3 ggr per dag! Han älskade det 🙂

 Nåt jag dock rekommenderar STARKT även fast du ammar är att gardera dig och ta meden  flaska & ersättning ex OM du själv skulle bli sjuk och ex inte orka amma, eller kunna om man blir så sjuk och ev måste ta starka medeciner?! Jag hade medmig flera mini tetror med NAAN ersättning och flaska om han skulle behöva det. Och sen kanske man nån natt vill sova lite bättre, så kanske pappan kan ge flaskan istället för att man ammar 😉  Är det semester så är det ju 🙂 Så jag tycker det har vart toppen att Oscar både har ammat och kunna tagit flaskan ibland oxå 🙂 Livet blir så mycket enklare då 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *