Liniz Travels drömresor 2017 

Nytt år och nya resplaner. Jag älskar att drömma om resor och det gör jag nog mer eller mindre varje dag. Olika sorters resor också. Jag har många drömresor 2017. Så jag hoppas verkligen att flera av dem blir till verklighet under 2017. 

En Karibienkryssning 

Jag har länge drömt om en Karibienkryssning. Vi får se om drömmen blir till verklighet. Blir den inte det i år, så hoppas jag det i framtiden. 

Besöka fler länder i Asien 

Jag fullkomligt älskar Thailand. Men skulle gärna besöka flera länder i Asien under 2017. Malaysia och Langkawi står högt upp på min lista liksom Vietnam. Japan är också ett land jag drömmer om. 

Sparesor 

Jag fullkomligt älskar att gå på spa. Så 2017 hoppas jag på ännu fler sparesor både med vänner och med sonen. Det var så lyxigt när vi gick på spa tillsammans bara jag och min äldsta son. Efter 8 månader med en bebis känner jag mig mer sliten än någonsin. Så spa och avkoppling är precis vad jag behöver. 


Besöka nya länder i Europa 

Det finns fortfarande många länder jag drömmer om att åka till i Europa som jag aldrig har varit i. Jag drömmer bland annat om Portugal, Kroatien, Holland, Belgien, Serbien, Malta och Slovenien. Ingen av dessa länder har jag varit i. Så målet är att åtminstone besöka några av länderna i år. 


Skidresor 

Vi kickade igång detta året med en skidresa till Österrike som blev över förväntan på alla plan. Så nu vill vi bara åka mer skidor och planera in en ny skidresa. Helst någonstans i alperna igen. 


Besöka säkra kort 

Jag älskar ju Spanien och Frankrike. Två riktigt säkra kort. 2016 blev det bara  två resor till Spanien. Så jag hoppas på ett återseende med både Spanien och mysiga Frankrike.


 Storstadsresor 

2016 åkte jag på hela fyra Storstadsresor utomlands. Men i år hoppas jag på flera. Jag vill se många städer. 

Första storstadsresan är redan bokad och går till Helsingfors på torsdag. En stad som är nära – men mysig. 

Sen är det dags att ta tag i och boka nästa drömresa, få se vart det bär av. Jag har några i planeringsfas men inte bokat in de helt. 

Ni hänger väl med? 

Vad har du för resplaner 2017? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Det finns ju alltid resor att drömma om! Vi har också blivit sugna på att prova kryssning faktiskt 🙂 Vet inte exakt vad det blir i år, men Malta (igen), Amsterdam och Belgrad står väl på tur tror jag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.