Vattenrutchebanor e riktigt kul :)

Redo för en dag vid poolen igen;


Det är ju inte direkt EN sak som ska med till poolen eller stranden när man går iväg 😉 Jag är glad att vi har vagnen så vi kan ha de mesta grejerna på den så slipper vi släpa på allt! Vi har ju med oss en hel del leksaker åt Oscar, flytvästen, badhanddukar, vatten, solkrämer, tidningar, kamera mm mm


Idag jag han lekt och åkt Vattenrutchebana i barnpoolen nästan hela fm!


Både han och Oscar älskar det som bara den!


Snabbt upp och sen ner igen. Denna rutchebanan känns oxå lagom för de små och de kan faktiskt gå upp själva, åka ner och gå upp igen! Men man vill ju inte direkt lämna de själva ändå om de skulle ramla!


Sötnosarna 🙂 De leker faktiskt bra tillsammans jättekul å se 🙂 Får tanken på hur man orkar och klarar av att resa när man har tvillingar…. Eller trillingar…??? Hur gör man då? Nån som har gjort det?

Jag tycker detta funkar fantastiskt bra – en tar hand om Oscar och en softar, därav väldigt enkelt!

Beundrar oxå er ensamma mammor eller pappor som reser med ert barn själv, hur går det?

Jag ser ju på alla barn att det blir ju oftast enklare och enklare att resa med barn ju äldre de blir. Nu måste man ju hela tiden vara med och passa och klä på och av etc! Med andra ord måste alla resor bli bättre och bättre?! Å denna har varit helt fantastiskt bra, trots lite sjukdom, sånt som händer när man reser med barn!!!! 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Kika i den senaste Vings Värld (gratismagasaniet som utkommer 2 ggr/år), där berättar en familj med trillingar (!) om sin Turkietresa. Jag tycker mig minnas att de hade ytterligare ett barn. Ingen tvekan om att det blir lättare att resa när barnen är äldre. Vi ”börjar ju om lite” med hänsyn till det (sladdis när storasyskon är 6 resp 7 år). Å andra sidan har ju vi erfarenhet att resa med två små barn med knappt 1,5 års mellanrum, så att nu bara ha 1 liten tycker vi är ganska enkelt … Särskilt jag som gjort många resor där jag har varit ensam med två små barn dagtid 8-10 timmar då min man arbetade utomlands och familjen hängde med. Då gällde det att äldsta barnet lydde eftersom det kunde bli farligt om hon rusade iväg/inte lyssnade när jag hade bebis i sulkyn. Du förstår nog vad jag menar.
    Välkomna hem till Stockholm, härligt att höra att ni har haft en härlig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *