Tidningshuset By Pontus och RESQ Club 

Förra veckan fyllde jag ju år och det firades såklart med familjen. Efter en weekend till Helsingfors och minimal med tid så bestämde jag mig för att det fick bli hämtmat till fredagens födelsedagsmiddag. I närheten av där vi bor ligger Tidningshuset By Pontus som har enormt god mat.


Jag blev nyligen medlem i ResQ Club, där man är med och helt enkelt räddar restaurang mat från att slängas. 

En fantastisk idé måste jag säga. Kunden får köpa restaurang mat till halva priset och restaurangen slipper slänga maten.

Pontus By Tidningshuset är en av medlemmarna, vilket glädjer mig.


Så det fick bli Sotad torsk med ärtpure och potatis till mig och skinkstek från stormengård tillsammans med potatismos och dragonsås till maken. 

ResQ Club har många restauranger anslutna till sig och de läggs upp många erbjudanden varje dag. Så anmäl dig vetja och lyxa till det med restaurang mat oftare. Jag älskar verkligen god mat, men som föräldrarledig kan man ju inte gå på restaurang varje dag. Så detta passar mig perfekt.


Det blev med andra ord en enkel, god och perfekt fredagskväll med restaurang mat hemma.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *