Caravan Stockholm 2017 

I helgen är det Caravan Stockholm mässa i Stockholm. Igår var jag på plats för att inspireras till nya resor. Vi var ju på vår första Camping semester i somras och älskade det. Vi var både på First Camp Tylösand och bodde i en Villavagn, hyrde en husvagn på Skara Sommarland och bodde i en mysig stuga i Mora Parken.

Tre lyckade camping semestrar så i år vill vi verkligen campa igen. Vi bor dock helst i stugor. 


Jag var där tillsammans med Heidi och vi blev båda väldigt inspirerade. Sverige har ju så många vackra pärlor. Dalarna, Värmland, Lappland, Västervik, Kolmården och såklart västkusten. Så vi får se vart årets camping semester blir av.  


Åka över till Åland med Eckerö linjen är ju också väldigt enkelt. Där har de många härliga campingar. 


First Camp hade en mysig lekhörna med sin barnklubb Blix. 


Så lyssnade jag på en inspirerande föreläsning som Lisa  från Att resa podden  hade tillsammans med Peter från   Freedom Travel hade. 


Freedom Travel paret har rest runt i Europa 1 år med husbil och är verkligen experter gällande camping. Så där kan ni definitivt få expert hjälp och inspiration om ni vill campa i Europa! Missa inte deras föreläsningar. 

En jätte bra resemässa för den som gillar att campa. Mässan har öppet hela helgen. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kul att du var på mässan och att du har positiva campingupplevelser! Man kan ju campa på så många olika sätt! 🙂 Vi föreläste om Albanien och Makedonien idag. På söndag blir det om Sardinien och Korsika!

  2. Intressant mässa, den har jag missat helt. Jag gillar att campa och gjorde det mycket i barndomen,Både i tält, husvagn och husbil. Favoritplatsen har alltid varit påFfirst camping i Tylösand. Underbart ställe och känns verkligen som mitt sommarställe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *