Morsdag – resorna med min mor och som mor

Morsdag är det idag i Sverige och det har förmodligen inte undgått någon. Ännu en högtid att fira och jag hade gärna firat den med min älskade mor – men det gick tyvärr inte – så vi firar nästa helg istället.

Fast jag uppskattar verkligen min mor varje dag och inte bara en dag per år…

resor tillsammans

Från allra första början är det ju faktiskt MIN mor som har börjat att visa mig världen. Hon som har sett till att jag har fått resa mycket sen jag var liten. Hon som många gånger har bidragit till att mina resor som barn blev av. Vad skulle jag göra utan henne?!

Senaste resan vi gjorde tillsammans var till Åland med mina söner.

Nu ska jag låta mina söner få en uppväxt fylld av resor och upplevelser. Man lär sig verkligen så mycket av att resa på många olika sätt.

Tack för du finns mamma! Jag ser redan fram emot nästa resa tillsammans med dig.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *