Hotel Navarra i Brügge

Under vår trevliga helg i Brügge har vi bott på Hotel Navarra som är ett mysigt boutique hotell mitt i Brügges stadskärna. Det trevliga hotellet ligger ett stenkast från det stora torget med dess sevärdheter och nära shoppinggatorna och bra restauranger .

Härlig trädgård

Eftersom vi en helg i april verkligen ordagrant möter sommaren i Brügge med 22 grader varmt och sol är det väldigt trevligt att de har en härlig trädgård att sitta i. En svalkande dryck från baren och sedan njuta av både solsken, lugn miljö och atmosfären är lyx för två trötta och slitna småbarnsföräldrar.

Wellness avdelning med pool, bastu och gym

I källaren på hotellet har de även en liten Wellness avdelning med både pool, bastu och gym. Hur bra mår man inte efter att ha tagit ett dopp i poolen när man har kört ett träningspass i gymmet och sedan avsluta med både en hårinpackning och ansiktsmask i bastun.

Lobby

Lobbyn är verkligen fint inredd och vi slår oss ner alldeles ensamma ett slag här och vilar benen efter att ha promenerat runt i Brügge till och från i närmare sex timmar.

Restaurang och frukostbuffé

Hotellet har en restaurang där vi avnjuter vår frukost.

Att starta dagen med ett glas bubbel och jordgubbar – cava frukost – är ju aldrig fel en lördagmorgon.

Här finns ett lagomt men fräscht utbud med varma och kalla rätter, färskt bröd, juicer och man beställer vilken sorts kaffe man vill ha. Här fanns även flera alternativ för allergiker, vilket är ett stort plus.

Skål för en härlig weekend på tu man hand.

Rummet

Vårt dubbelrum vätter ut mot den mysiga trädgården och det var härligt att öppna fönstret på morgonen och mötas av fågelkvitter, strålande solsken och de grönskande träden i hotellets egna trädgård. Vi bor i ett vanligt dubbelrum med sköna sängar och ett stort fräscht badrum med både badkar och en dusch.

—-

Vistelsen på Hotel Navarra är ett samarbete med Visit Flanders men bilder, tankar och åsikter är självklart som vanligt mina egna.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *