JA Palm Tree Court Resort i Dubai

Vill man bo lyxigt vid stranden och aningen prisvärdare än mitt inne i Dubai stadskärna ska man absolut välja JA Palm Tree Court Resort som ligger vid den andra palmen som håller på att byggas i Dubai. Det är en familjevänlig resort med flera restauranger, pooler, spa och de har även en egen golfbana.

Rummen

Vi bodde i en rymlig Garden Junior Suite med en stor dubbelsäng, bäddsoffa och stor balkong med havsutsikt.

Riktigt härlig utsikt var det från balkongen. En lummig härlig trädgård och man såg ner till havet.

Poolområdet

Det fanns två olika poolområden på hotellet. Denna större pool med infinitypoolen och en mindre pool nere precis bredvid stranden.

Stranden

Stranden som tillhörde hotellområdet var lång och var uppdelad i olika delar. Den kändes väldigt rymlig och det fanns verkligen gott om solsängar.

Hotellområdet

Hotellområdet är stort, lummigt och mysigt att bara strosa omkring på. Vi fick en rundvisning i denna lilla golfbilen.

På denna resorten finns gott om sportaktiviteter, barnklubb, stall med hästar och alla dessa söta påfåglar som går runt på området.

Stall / Ridning

Är man intresserad av att rida på hästar fanns även den möjligheten.

Frukostbuffé på restaurang La Fontana

Deras frukost var stor och hade verkligen allt man kan drömma om. Färska frukosten, färskt bröd, olika sorters yoghurt, pålägg, du kunde få din egen omelett efter önskan eller andra varma rätter, juicer, desserter och go’ kaffe. Något som var väldigt speciellt som jag aldrig tidigare har fått på någon frukostbuffé var en jätte god milkshake med kaffesmak – så himla gott!

Att sitta ute och äta frukost till denna utsikten var helt magiskt.

Lunch på restaurang La Fontana

Vi hade bokat halvpension tillsammans med vårt boende och ena dagen åt vi deras lunchbuffé på restaurang La Fontana. Det var en stor och fräsch buffé med sallader, grillat med både kött, fisk och kyckling. Pasta hörn där du kunde önska din egen smak på pasta, färska frukosten, desserter och en barn hörna med barnmat.

Middagsbuffé på restaurang

I halvpension ingick faktiskt sju olika sorters restauranger och vi kunde även välja a la carte restaurangerna på hotellområdet, men för oss kändes det enklast att välja buffé restaurangen med småbarn. Det finns något som alla gillar och man får maten direkt (hungriga barn!).

Nere på stranden fanns också en mysig restaurang med karibisk touch son jag blev väldigt sugen på. Men vi stannade ju bara på hotellet 2 nätter och åt bara en lunch och en middag där. Så nästa gång har vi många restauranger att utforska bara på resorten!

Jag har nog aldrig varit på en resort där det finns så mycket att göra utöver bara det vanliga, sol, bad och bra restauranger.

Hit vill vi verkligen åka tillbaka igen. Både för att det va en trevlig resort på stranden och även för att det var otroligt bra service och personal på hotellet.

———————–

Vistelsen på JA Palm Tree Court var i samband med en studieresa med Visit Dubai. Men alla bilder, åsikter och tankar är som vanligt mina egna.

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.