Kanelbullensdag och podcast inspelning 

Idag var det dags igen att spela in mitt andra podcast avsnitt tillsammans med tjejerna på Föräldrarkollen. I våras spelade jag in ett avsnitt om att Flyga gravid och flyga med barn. Dagens avsnitt handlade främst om mina bästa restips inför vintern, när man reser med barn. Jag har ju sju år i bagaget med att resa med barn och har hunnit med en hel del resmål. Senaste året bara har det ju blivit 14 resor med lilla L på 14 månader och snart bär det av på nästa resa. 

Jag låter er veta så snart ni kan lyssna på podcast avsnittet. Många härliga och inspirerande tips lovar jag. 


Eftersom det var kanelbullensdag – dagen till ära – gick jag förbi Bröd och Salt i Moodgallerian och köpte med mig nybakade kanelbullar som vi festade loss på till kaffet. 


Bröd och Salt har verkligen SÅ goda bullar. Det blev en hel påse, så vi festade loss på dem  även här hemma ikväll. Man får ju känslan av att man är en dålig mamma när man har sett i sociala medier hur duktiga ”alla” är som bakar sina egna bullar. Men det fanns varken tid eller ork till det idag. Plus att jag vet att dessa bullar är så goda så jag inte  kan motstå dem… 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.