Sunwing Arguineguin Seafronts SPA 

Denna härliga morgon startade vi med att besöka Sunwing Arguineguin Seafront’s härliga SPA. 


SPA avdelningen är mysigt beläget i ena delen / hörnet av resorten med både en liten utomhus del med jacuzzi  och relaxstolar och inomhus del med behandlingsrum. 


Jag och sonen hade bokat en duobehandling, en varsin massage i samma rum. Det var faktiskt första gången vi gick på massage tillsammans. 


Sonen hade valt Bernie’s Organic Chocolate Massage som var en mjuk och lugnande helkroppsmassage med varm choklad olja. Medan jag hade bokat en Hot Oil Massage för rygg och nacke.  Precis vad jag behövde som bär runt på en numera tung bebis. 

Behandlingarna var riktigt bra och framför allt sonen var mycket nöjd med sin. Numera har vi en till SPA älskare i familjen.


Sonen fick ligga och titta på Lollo och Bernie medan han blev masserad. 


Dessa behandlingar vi var på var 25 minuter. Jag hade redan hemifrån köpt 100 minuter SPA behandlingar för 1065 kr fö då fick man även en voucher för 30 Euro och handla Decleor produkter för. Så vi delade upp dessa i 4 behandlingar på 25 minuter var. Min mamma var tidigare på en kombinerade ansiktsbehandling på 25 min och massage 25 min som var helt ljuvlig. Priset på plats var 41 Euro / behandling så snacka om att detta var prisvärt. 

Så tänk på det nästa gång du bokar din semester på ett Sunwing Resorts. 

Jag älskar ju SPA så detta kommer jag definitivt att göra igen. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.