Angry Birds Activity Park i Puerto Rico – Gran Canarias roligaste lekpark 

Idag var det lite halv molnigt på ön så vi passade på att åka till grannbyn Puerto Rico och var på Angry Birds Activity Park


 Jag läste om Angry Birds lekparken redan  förra året på Bambis blogg och tänkte att detta kommer att passa min son perfekt. Så direkt när vi hade bokat in vår Gran Canaria resa började vi prata om denna parken och planerade in ett besök. Aktivitetsparken är som ett enda stort roligt lekland. Vi spenderade närmade tre timmar i parken idag på eftermiddagen och hade en riktigt rolig dag tillsammans. Den passade faktiskt lika bra för stora som för små. Sonen tyckte det var så skoj att jag var delaktig och körde trampbil, åkte linbana, gungade och hoppade studsmatta. 


Parken är öppen mån-fred 12-20 och på helgerna 11-21. Men det är en lagom halvdags utflykt. Priset är 15 Euro / person över 5 år. Barn under 5 år går in gratis med en betalande vuxen. 

Det finns även en snacks bar med glass, drycker och enklare maträtter för dem som blir hungrig och törstig. Jag kan verkligen rekommendera ett besök till Angry Birds Activity Park. Vi kommer alla gånger åka tillbaka om vi besöker Gran Canaria igen. Det var verkligen en varierad lekpark med det lilla extra. 

Sonen önskade att det fanns en sån park hemma i Sverige också. 

Spana också in

3 kommentarer

 1. Viggo älskade oxå den parken, trots att han inte var så stor när vi var där !
  och jag får väl erkänna att jag hade rätt kul jag oxå… 😉
  Ni ser ut att ha en riktigt härlig semester.
  Jag är så avundsjuk på dig som har råd/möjlighet att resa så mycket.
  Det skulle jag oxå vilja göra 🙂
  Kram

 2. Åh vad roligt det ser ut!
  Tyvärr fanns den inte när våra barn var i rätt ålder nu är de 17 snart 18 om några månader. Perfekt när det är en halvmolnig dag och man vill hitta på något. Ibland när jag läser olika bloggar med inriktning på resor så kan jag verkligen sakna den tiden när de var små och man reste och upptäckte nya saker och numera finns det så mkt mer som är roligt för barn och även vuxna.
  Hälsningar Birgitta S och tack för en bra och intressant blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.