Solnedgångsmagi på Gran Canaria 

Kvällarna här har verkligen varit magiskt vackra hittills. Förutom ikväll då det var mulet och senare blev regn. 


Det är något speciellt med att bo precis vid havet måste jag säga. Bara att få uppleva detta är en stor njutning i sig. Se när solen sakta går ner i havet – helt magiskt. 


Resa är det enda sättet att bli RIK på upplevelser, minnen, bilder… 


Du betalar för att RESA men alla minnen lever man på resten av livet. Resa är verkligen något som gör mig lycklig. 

Känner du likadant när du reser? 

Alla bilderna är tagna på Sunwing Arguineguin Seafront på Gran Canaria. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Härliga Sunwing Arguineguin Seafront som inte hette seafront på den tiden vi var där men det är ett fantastiskt läge. Precis vid havet och nu måste det vara ännu bättre då det ser nyrenoverat ut, Vi var där för 13 år sen usch vad tiden går då var våra killar 4 år sen var vi där 2 gånger till innan förutom några andra avstickare när det var 10 år var det sista gången. Bra hotell med barn och även mysig miljö för oss vuxna. Sommaren 2015 var jag o ena sonen på Sunwing Waterfront Mallorca 16 års gräns super om man skall resa med tonåringar som vill ha fri tillgång till bra gym och mkt mat. Jag gillar Vings concept med all in med små barn perfekt man kan gå i familjen o äta på olika tider o alla hittar något sen kan man man faktiskt gå ut ändå en kväll med 2st 5 åringar o försöka att hitta ett ställe där alla får sitt o barnen vill vänta på maten ? På Mallorca hade vi frukost o middag perfekt på dagen åt vi något lättare utmed strandpromenaden och på kvällen gick vi ibland o åt förrätt sen promenera vi runt o åt en varmrätt på ett annat ställe och ibland åt vi sen lunch o gick sen hem o han åt mer mat och vi bägge efterrätt perfekt med en hungrig tonåring.
    Hälsningar Birgitta
    Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.