Babblarna på Cirkus Scott

cirkus_scott_babblarna

För drygt 1,5 år sedan var vi på Julcirkus med Cirkus Scott och sonen älskade det. Nu fick jag se att flyttar Babblarna in till Cirkus Scott och förvandlas till Nordens största musikalcirkus! Babblarna var sonens favoriter när han var liten och jag hör ljuden i huvudet ännu. Vem har inte hört Bababababa eller Dididididi ?

Från 8 – 25 september har Cirkus Scott sina föreställningar i Stockholm och det känns som ett perfekt avslut på denna härliga sommar att gå på Cirkus med sonen. Kanske Ludwig också kan följa med och redan nu lära sig de härliga ljuden från Babblarna.

Unikt för i år är att Womsa.se samarbetar med Min Stora dag och anger du womsa-ger som kod så går 10% av biljettpriset oavkortat till Min Stora Dag. Eller som kan du som kund välja att ange koden womsa så får du 10% rabatt på

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.