Kokpunkten – Sveriges första actionbad 

    
Igår besökte vi Kokpunkten i Västerås. Sveriges största och första actionbad.

   
 
Det var utan tvekan det häftigaste badet vi besökt. Som ni vet gillar ju vår familj verkligen att bada och åka vattenrutchebanor. Vi tar verkligen alla tillfällen i akt när vi har möjlighet. Jag fick ju dessvärre avstå vattenrutchebanorna eftersom jag är gravid, så vi måste verkligen åka dit flera gånger så jag också får möjligheten att åka! 

   
 Det lilla vattenlandet för mindre barn 0-7 år var också roligt med en massa experiment grejer och en mindre vattenrutchebana där sonen kunde åka lite själv medan vi tog en kaffe i cafeterian precis intill. Så bra att man kunde sitta där och ändå hade uppsikt över hela barnavdelningen. 

  
  
Det fanns hur mycket roligt och häftigt som helst på actionbadet. Flera olika vattenrutschebanor för olika åldrar, klättervägg, bio med bubbelpool, ström, flera olika bubbelpooler, utomhuspool och för att inte tala om den mysiga relaxen. 

  
  
Jag besökte såklart relaxen och kopplade av en dryg timme. Här kunde man sitta och njuta av den fantastiska utsikten över vattnet med en  fräsch smoothie, Läsk, kaffe eller varför inte ett glas vin. De hade arombad, en större varm pool och flera olika sorters bastu. Hur mysigt som helst. 

Som ni ser en riktigt lyckad dag och en perfekt dagsutflykt. Kokpunkten ligger ju bara en dryg timme från Stockholm. 

Har du varit på kokpunkten? 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *