Årskrönika 2015 del 4

  
Sista kvartalet blev nog de månaderna med minst resor. Men även medvetet eftersom jag fick reda på att jag var gravid i oktober och mådde inte så jätte bra i början. Så hade inte så mycket ork mer än till familjen och jobbet. 

  
Diana och jag hade ju vårt tredje Spa Event på Sparadiset i början av oktober, så mycket tid gick åt till det. 

   
 

Andys Lekland i Bromma hade sin invigning i oktober och sonen älskar stället och har redan hunnit vara där fyra gånger. Fler lär det bli 2016. 

   
 
Jag var på en blixtvisit i Skåne närmare bestämt i Malmö och besökte en nära vän till mig i Lomma en dag. Blev helt kär i Skåne och Lomma så vi funderar faktiskt på en Skåne semester i sommar. 

   
    
  

Höstlovets spenderades bara på hemmaplan i vår vackra huvudstad. Vasamuseet, Skansen, Junibacken och Äventyrsbad hör till våra favoriter när sonen själv får välja aktviteter. 

   

  

  

  

November bjöd på fler korta resor till Gran Canaria och min favorit stad Las Palmas. Sol, strand, promenader, vyer, shopping och tapas. 

   
   
Vi kastade även loss med Silja Galaxy ett dygn och åkte på julbordskryssning med Mumin och Sälen Harry. God mat, minidisco, bad och massa lek. 

   
 
December bjöd på en fantastisk vacker julmarknad på Liseberg i Göteborg innan det bar av till Thailand. 

   
  

Thailand visade sig som alltid från sin bästa sida. Strålande väder sol och varmt. 

   
  

  

  

Hann med tre olika stränder och Big Buddha på mina 4 dagar på plats. Thailand har verkligen något att erbjuda för alla och kommerslltid förbli ett av mina favorit länder. 

  Det blev oxå årets sista flygresa eftersom jag gick in i v17 (16+0) där nere och är numera ”strandad på marken”. Men magen höll sig ganska platt tills jul. 

  
Skansens julmarknad hör till vår årliga tradition i december men i år var det ju 15 grader och sol helgen innan jul… 

   
   
Årets sista resa blev till Dalarna för att fira jul. En ovanlig jul utan snö. Men det gick det oxå. Nu blickar vi framåt och ser framemot vad 2016 har att erbjuda på alla sätt och vis. Resor och upplevelser är ju vår grej, så häng med i bloggen får ni följa med oss på 2016-års äventyr som börjar nu! 

Gott nytt resår 2016 fina bloggläsare! 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag blir alltid så fascinerad av att läsa din blogg och se allt ni gör tillsammans som familj. För mig är det helt ofattbart att det finns familjer som lever som ni gör! Skulle själv bara kunna drömma om det:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *