Skorstensjul – Årets Adventsbok

Skorsten

I år har vi läst Skorstensjul en adventsbok där man läser ett kapitel om dagen från 1 december fram till julafton. Det är verkligen en helt förtjusande, stämningsfull och allvarsam berättelse i saftigt, stort format som är  indelad i 24 kapitel med en liten cliffhanger i varje. Så smart, bättre än en adventskalender tycker jag. Spänningen följer med en hela vägen till julafton. . .  I´ll can´t wait….vi har några sidor kvar.

Men helt klart en spännande bok som passar en 5 åring perfekt;

Det är en kall decembernatt när Stella, Mago och Issa stiger av tåget på Stockholms Centralstation. De har rymt från barnhemmet för att leta efter Magos pappa. Mago har skrivit en massa brev till honom, och nu väntar de bara på att han ska dyka upp.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *