Junibacken – höstlovstips 

  
Junibacken är oxå ett perfekt höstlovstips för er med yngre skolbarn. 

  
Under denna vecka har de gjort en ny myshörna med en massa böcker där man kan sitta och läsa böcker och tipsa om sitt bästa boktips. 

   
 
Nytt för oss var även teatern om Koko och Bosse. Den teatern hade premiär för en dryg månad sedan, men vi har inte varit där  sedan dess. Teatern var jätte bra och som alltid fångar Junibackens teatrar barnens intresse och är spännande och intressanta. Sonen satt som ett ljus. 

   
  
Dagens outfit; Tröja Maxomorra & jeans me&i.   
   
Jag måst säga att det kändes som lite folk för att vara höstlov. Vi var där måndag eftermiddag och det var alldeles lagom med barn. Vi hade turen att träffa O kompis från förskolan av en slump oxå – jätte roligt. Så killarna lekte för fullt på alla lekavdelningar och vi åkte även sagotåget – såklart. En av våra favoriter på Junibacken. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *