Topp 3 – Långresor med barn #7

   
 
Göra långresor med barn tycker jag funkar alldeles utmärkt. Tre av mina topp 3 destinationer på långresor är; 

1. Aruba

2. Thailand

3. Dubai 
Är det en resa som jag drömmer om att göra med hela familjen så är det till Aruba. Jag har bara besökt Aruba utan familjen, men hit vill jag verkligen resa i framtiden med familjen. Ön består ju av fantastiskt vackra stränder. Aruba är så vackert beläget i Karibien med kritvita sandstränder och turkosblått hav och här finns flera barnvänliga Resorts. Det bästa av allt ”bara” 5 timmars tidsskillnaden. Barnen brukar fixa det galant. Morgonpigg och kvällstrött. 

   
 
Thailand står mig varmt om hjärtat och hit har vi redan rest fyra gånger hela familjen av de fem vintrarna Oscar har funnits. Thailand är verkligen ett säkert kort när man reser med barn. Vi har endast rest till Phuket, den populära halvön i söder. Men Thailand har så mycket mer att erbjuda. Flera härliga paradisöar och även fastlandet. Så Thailand är verkligen ett land jag vill resa mer i med min familj. 

   
   
Dubai är också en stad jag vill besöka med sonen. Gärna snart. Staden erbjuder allt du kan önska dig. Sol, bad, shopping – vad sägs om att shoppa i världens största shopping mall bredvid världens högsta byggnad med bland annat ett häftigt akvarium i. Dubai har som ni förstår allt man kan drömma om på en semester. Dubai är ju bara dryga 6h bort och tidsskillnaden är inte stor, vilket är bra. Barn kan följa i stort sett sina tider som hemma. Det är ökenklimat och relativt varmt på dagarna, men svalt på kvällarna. Ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter att göra med barn.

Dubai och Aruba står närmast på mina önskelistor med familjen nu. 

Villa är dina topp 3 på resmål? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Toligt att höra dina tips. Aruba har jag ännu inte besökt och kanske blir det av. Dubai och Thailand har dock fått några besök. Numer är jag mormor så resandet med egna barn är över men många långresor blev det när de var små. Minnesvärda!
    Härliga bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *