Stamgäster på Sunwing Resorts 

  
Hur glad blir man inte för lite uppskattning på rummet. När vi kom till hotellet väntande ett fruktfat och en liten flaska vi på oss. Tänk att så lite kan göra så mycket… Vi blev såklart jätte glada. 

Detta är ju andra gången vi reser till Sunwing Side East Beach. Men oxå tredje gången vi reser till ett Sunwing hotell det senaste året. I vintras besökte vi ju Sumwing Bangtao Beach  i Thailand och i höstas Sunwing Cala Bona Beach på Mallorca. 

Åh NEJ jag är inte sponsrad av Ving. Jag betalar faktiskt mina resor helt själv. Men vi gillar att resa med Ving faktiskt, bra service, bra resmål, bra hotell och bra flygbolag! 

Har du några krav när du reser? 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Ja, visst är det underbart med uppskattning?! Lite avis är jag allt på hett väder och sol…men jag tröstar mig med Villa Solbacka som växer fram och torparlivet på sommartorpet om några dagar. 😉 Fortsätt att njuta och ha det underbart. Kramar

  2. Ja, visst är det underbart med uppskattning?! Lite avis är jag allt på hett väder och sol…men jag tröstar mig med Villa Solbacka som växer fram och torparlivet på sommartorpet om några dagar. 😉 Fortsätt att njuta och ha det underbart. Kramar

  3. Härligt när man får ett varmt välkomnande! Barnen har tjatat om att få åka till ett Sunwing hotell länge nu, så kanske dags snart. Var stammis på Sunwing Alcudia förut och de hotellet ligger verkligen så fint till intill stranden. Men men, det får bli först nästa år.. Den här semestern är fullbokat på hemmaplan.

  4. Härligt när man får ett varmt välkomnande! Barnen har tjatat om att få åka till ett Sunwing hotell länge nu, så kanske dags snart. Var stammis på Sunwing Alcudia förut och de hotellet ligger verkligen så fint till intill stranden. Men men, det får bli först nästa år.. Den här semestern är fullbokat på hemmaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *