Barnens Allsångs Premiär på Skansen 


Igår hade Barnens Allsång premiär på Skansen. Vi var såklart där och sjöng. 

  

Det är Aila och Tobbe Trollkarl som håller i Barnens Allsång under sommaren och premiärens  artist var populära pojkbandet JTR, som är kända ifrån Melodifestivalen. 

  

Vi hade turen att JTR kom nästan bredvid oss och sjöng Allsång. Dagens sånger var bland annat; Hjulen på bussen snurrar runt, här dansar herr gurka, tänk om jag hade en liten apa mfl. De flesta sångerna kunde O. Det är ju så roligt att sjunga med. 

 
Vi köpte glads och satt och njöt i den gassande solen till uppträdandet, sången och trolleri trixen. En riktigt härlig dlbdahs eftermiddag och vem vet kanske går vi dit igen. Barnens allsång håller på varje söndag under sommaren till den 16 augusti. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *