5-årskalas med sommar tema 

 
I lördags hade vi 5-årskalas för de här sötnosarna. De fyller alla 5 år inom loppet av 2 veckor och sist ut är O. Liksom förra året hade vi ett kalas tillsammans för alla barnen på deras avdelning på förskolan. 

 
Att arrangera kalas tycker jag ju är jätte roligt. Jag gick all in med cupcakes som jag bjöd på och ett härligt recept som ni fick igår i bloggen och en glassig tågtårta som ni oxå ska få recept på. 

   

 

Ett sommarkalas är verkligen perfekt när vädret tillåter. Vi hade turen med oss även i år med klarblå himmel och strålande sol. Så vi hade kalaset ute på vår innergård .  Perfekt för 11 barn som älskar att vara utomhus. 

 Nu när de flesta är 5 år går det ju att ha lite mer uppstyrda lekar, så det blev både vattenballongkastning och limbo och båda aktiviteterna var väldigt populära av barnen. 

   
Sen såklart en traditionell fiskdamm med fiskedammspåsar och avslutande dansstopp. Vi var lite inne på Skattjakt oxå, men med fika, 3 lekar, lite fri lek och fiskdamm så var barnen riktigt nöjda & glada. Så kanske det får bli nästa år. 

   

Bara att öppna alla fina presenter från deras fina vänner var ju oxå roligt – vilket barn gillar inte att öppna paket.  

Hur brukar du arrangera dina barnskalas? 
 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *