Panduro Hobby Event

Igår kväll var jag bjuden på ett riktigt roligt pyssel event på Panduro Hobby i stan. Så jag tog med mig min vän Jonna, som älskar pyssel och ”Scrap booking”.


Till och börja med bjöd de på riktigt goda cupcakes och dryck medan Panduros vd höll en intressant presentation om Panduros historia och om Panduros nyheter.


De senaste trenderna från Panduro är bl.a. Loopde -Doo  smycken, som är ett nytt sätt att göra armband på, vilket såg jätte roligt ut. Vi fick även se deras nya Sn@p som är det nya sättet med Art Journaling att jobba med plastfickor, tejp och bilder på ett fint sätt och göra sin egen almanacka eller dagbok.


Men det bästa och roligaste av allt var att vi fick baka våra egna skumsnurror, cupcakes och franska eslairs. Allt fanns serverat och det var bara att garnera som vi själva ville. Riktigt lyxigt för en bakälskare.


Jag kan säga att det var som att vara i himmelriket för mig. Jag som älskar att baka. Så två hela lådor med cupcakes och esclairs blev det för min del!


Nu ska Oscar och hans vän snart bli överaskad med dessa efter förskolan och sen tror jag att jag kommer bli ganska poppis på kvällens tjejmiddag oxå med en låda cupcakes?!

Jag hade ingen aning att Panduro Hobby hade så himla mycket roligt när det gäller bakning. Att jag har gått miste om det. Så en hel del shopping blev det oxå. Men det får ni se vid ett annat tillfälle.

Vart handlar du dina bakgrejer när du vill göra fint till bakningen?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *