Hotell Pommern på Åland

DSC01639

 

Förra veckan var jag ju på Åland två dagar och bodde en natt på Hotell Pommern i Mariehamn. Det är ett alldeles nyöppnat hotell centralt beläget i Mariehamn, ca 10 minuters promenad ifrån Viking Line terminalen. En alldeles lagom promenad att gå med väskan när man kom in med färjan.

 

DSC01595

Rummen var stora och fräscha och jag bodde faktiskt i ett stort Superior Double room med plats för en extra säng, så där skulle vi såklart hela familjen ha fått plats utan problem. Jag älskar när hotellen är nya och fräscha och inte har heltäckningsmatta.

DSC01598

En kaffemaskin fanns också på rummet, vilket jag uppskattar mycket. Riktigt gott kaffe, så det blev en kopp både på eftermiddagen och det mysigaste jag vet är att stiga upp och ta en god kopp kaffe i sängen och bara njuta på morgonen – det är verkligen semester.

DSC01599

Jag såg även i receptionen att de hade speciella Muminrum, jag gissar det var familjerum. Vilket är kanske lite roligare när man reser med barn.

Lobbyn var riktigt mysig med en stor restaurang och bar del.

 

DSC01623

DSC01622

 

DSC01628

Jag som älskar frukost gillade att allt var fräscht, lite av varje både varma och kalla rätter, så plockade de fram mer när de tog slut.

20150602-095717.jpg

Nästa gång jag reser till Åland får det nog bli med hela familjen. Åland är riktigt mysigt och detta hotellet hade ju dessutom perfekt läge, centralt och bra.

DSC01629

 

Mer Ålands tips kommer såklart inom kort på bloggen. Jag hann med väldigt mycket på 2 dagar på den vackra ön.

Har du besökt Åland och Mariehamn?

 

 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ser fint ut! Håller med – Åland är superfint, inte minst om man åker en bit från staden till någon av alla fina stränder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *