Smoothie – perfekt start på dagen

 

20150320-220917.jpg

Ett perfekt sätt att starta dagen på är verkligen med en smoothie. Jag verkligen älskar snoothies. Så när Lindahls och Reddville bjöd in till en AW med att få testa olika sorters smoothie och kvarg ifrån Lindahls så tackade jag inte nej.

20150320-221116.jpg

Jag & Jenny testade alla smoothies och kvarg. Perfekt Mellis var det verkligen. Smoothies är ju så himla enkelt vår favorit här hemma är med frysta blåbär, hallon och en banan, vaniljkvarg och lite mjölk – vips så har du den perfekt starten på dagen.

20150320-221228.jpg

Min favorit blev Lindahls nya nötchoklad kvarg (utan socker) men som var toppad med riven mörkchoklad och blev genast en fantastiskt god dessert. Jag tränar mycket och äter väldigt ofta kvarg faktiskt. Lindahls kvarg är definitivt en favorit eftersom den inte innehåller socker och de har
dessutom riktigt god smak på deras kvar. Deras vanilj kvarg toppad med blåbär var oxå super!

Heta tips till helgens kanske godare helgfrukostar, mellanmål eller desserter.

Vi ska precis gå ombord på Viking Grace och äta lördags frukost och bege oss mot Åbo. Ni hänger väl med oss på tur?!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *