Reseapotek med Minicare

När vi reser med O brukar jag ha med mig ett stort reseapotek. Till och med produkter jag har när jag tvättar honom. För man vet aldrig vad det är i ex hotell tvålar utomlands osv

20150310-100453.jpg

ACO Minicare har fantastiska produkter som är särskilt utvecklad för barn med känslig hud. Jag har alltid med mig dessa krämer även i förebyggande syfte , eftersom det badas mycket och huden blir väldigt torr och dessutom om huden blir röd eller något liknande.

Jag använder hellre produkter som jag vet vad de innehåller och är bra för barnen än chansar. Dessa produkter är även fria från komserveringsmedel, färgämnen och parfym, vilket barn helst inte ska ha på kroppen.

Har du med dig några speciella produkter när du reser?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *