Bröllopsoutfit på barn

 

På ett bröllop kanske det är svårt att hitta en snygg kill-outfit. Bröllopet vi var på i helgen hade klädkod; vitt.

20150210-170327.jpg

Det var inte det enklaste att hitta ett par vita byxor åt O mitt i vintern. Det var inte många som hade släppt sina vår- eller sommar kollektioner i början av januari. ( jag var ju tvungen att ha byxorna i god tid innan vi åkte) När jag tillslut hittade ett par vita byxor åt O hos Exclusive Kids blev jag riktigt glad. De är ifrån märket Mayoral, som faktiskt är ett av mina favorit märkeskläder på O. De har verkligen stilrena och snygga killkläder. Tjejkläder oxå såklart, men jag beställer ju bara killkläder 😉

 

AZA_4527

 

Skjortan O hade till kommer ifrån Geggamoja. Faktiskt från deras julkollektion 2014, men jag tycker bara det var riktigt snyggt med de små röda knapparna och detaljera. Det passade liksom in.

 

AZA_4504

Det känns faktiskt riktigt roligt att O har en riktigt snygg sommar-outfit nu också. Jag hoppas dessa kläder kommer till användning snart igen. Antingen på en ny resa snart eller att vi får en lika fantastisk sommar i år igen. Vitt är ju verkligen såå SNYGGT!

Brukar du ha vita kläder på dina barn?

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilken fin och tuff kille! Och vilken vacker mamma! Jättefina bilder från bröllopet på samtliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *