UGG’s – snygg vintersko

 

Hur gulligt är det inte med små UGG’s till barnen så här i vintertider?! Hade jag haft en liten prinsessa hade jag inte tvekat en sekund och köpt UGG’s. Sötaste vinterskorna, speciellt nu när det är så härligt vinterväder. Snö och några minus grader.

20150126-161744.jpg

Jag använder själv mina UGG’ flitigt som jag köpte i USA för några år sedan, men nu finns de ju även i Sverige och är väldigt inne igen.

 

Nu kan du få rabatt på UGG´s hos Exclusive Kids välj mellan 1par 30% eller 2 par 40% använd bara rabattkoden;  1par Liniz30procent eller 2par: Liniz40procent när du beställer dem. Det finns ju även till vuxna, upp till storlek 39 – shop til You drop 😉

Vad har du för favorit barnskor till dina barn?

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej! Jag vann ett ciate -lack i din julkalender men har inte sett till det :/Mailade dig för längesen men fick inget svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *