Lyckad födelsedagsfest

Min födelsedagsfest i lördags var riktigt lyckad på alla sätt och vis. Jag tänkte ge de bästa tipsen för en ”hemma födelsedagsfest” som blir riktigt lyckad. Eftersom jag tycker det är roligt att fixa kalas och fest, så hade jag fixat allt själv. Alltså ingen catering eller nåt, utan köpte och gjorde ordning allt själv med viss hjälp av maken.

DSC01331

Eftersom jag själv älskar ROSA så beställde jag massor av fina engångsartiklar ifrån Duni. Jag gick verkligen all in med rosa tallrikar, servetter, vinglas, glas, koppar, uppläggningsfat, ljus mm Har man fest så har man och engångsartiklar känns som ett måste när man är ganska många och när det blir sent. Jag ville dessutom ha snygga engångsartiklar. Men enkelt och bekvämt att klicka hem ifrån Duni där allt dessutom fanns.

DSC01343

Jag bjöd på Freixenet som är mitt favorit bubbel och ett vitt vin Petit Fabilesse som jag tycker passade perfekt till tapas, ostar, kex, frukt och snittar. Valio ostar är även en favorit och maken gjorde goda snittar med pepparotsost & skinka och  – Paprika&Chiliost och salami, de gifte sig fint med varandra. Heller inte så avancerat att köpa hem en massa ostar, kex kallskuret och marmelad.

 

DSC01335

 

DSC01355

Senare gick tjejerna in på drinkarna och det blev Virtuos Vodka i olika smaker med Schweppes drinkmixar. Riktigt poppis. Lagom efter vi körde igång med Singtrix. Jag hade fixat en Singtrix så alla som ville fick sjunga. Riktigt roligt & uppskattat var det verkligen. Jag var först ut och bjöd på mig själv med Det gör ont med Lena Ph 😉 Många fick sig ett gott skratt jag sjunger ju hellre än bra. Jenny var min hjälpande hand med Singtrixen & Diana sjöng nog de flesta låtarna, med andra ord en riktigt lyckad grej att ha  på sin fest.

 

DSC01374

20150119-113330.jpg

Alla tyckte det var riktigt roligt och sjöng massa låtar och bjöd på sig själva. Så det blev mycket uppskattat.

DSC01376

 

DSC01391

Framåt småtimmarna började vi spela ett spel Tjejmiddag, som jag fick i present av en vän. Riktigt roligt spel och perfekt för en tjejkväll.

DSC01416

Lite kaffe, the, cupcakes och Amarulla blev det till dessert också. Jag är egentligen inte så mycket för tårta, så det fick bli cupcakes istället.

 

DSC01319

DSC01432

20150119-113728.jpg

Jag är verkligen super nöjd med min lilla födelsedagsfest med mina tjejkompisar. Det blev en ganska liten fest, men riktigt trevligt 🙂 Jag hade den för mina närmsta tjejkompisar bara. För att inte kasta ut maken & sonen så hyrde jag vår gästlägenhet i vår förening, så vi skulle kunna hålla på hur länge vi ville och tjejerna skulle kunna sova kvar om de ville.

 

DSC01369

Hoppas du har fått några tips hur du enkelt fixar en rolig tjejfest. God mat, gott vin, snygga engångsartiklar, singtrix, spel och trevliga vänner.

Tusen tack tjejer för alla fina presenter och för att ni kom och förgyllde min kväll 🙂

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vad härligt, jag firar min 35årsdag om tre veckor och har precis som du bjudit in ett gäng med tjejkompisar. Kul att läsa om din fest. Glasen kom idag, så fina! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *