Lycklig & tacksam

 

Sitter med en kaffe i handen nu och känner mig lycklig & tacksam efter en helt fantastiskt helg!

20150119-100327.jpg

Jag har blivit så uppvaktad med fina blommor, presenter, kort och fina hälsningar på sms, FB, mail och telefon samtal. Egentligen vill jag ju inte fylla år… Men måste erkänna att det är rätt roligt ändå. Och är så tacksam för alla som kom ihåg mig.

 

DSC01434

Det är ju så sällan vi har middagar hemma eller firar något, så igår åkte vita duken fram och jag dukade fint:) Rosa servetter och ljus såklart, dagen till ära. Hittade dessa fina ifrån Duni. Sen skålade vi i bubbel ifrån Freixenet som är en av mina favoriter. Det blev en enklare 4-rätters med bubbel & snittar, sen chicken Faijtas som jag älskar, ostar, kex och marmelad och avslutningsvis en rosa prinssesstårta som jag & sonen var iväg och handlade på dagen. En riktigt lyckad födelsedag med andra ord.

DSC01435

20150119-100446.jpg

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *