Esprit’s Juliga Barnkläder

 

Ett av mina favorit barnklädesmärke är verkligen Esprit. Jag har precis spanat in deras barnklädeskollektion inför julen och hittade mycket fint till både killar och tjejer. Som vanligt tycker jag alltid att det finns så mycket fina klänningar till tjejer. Jag blir helt såld på söta barn klänningar. Så jag shoppar mer än gärna klänningar. Tur vi fick en liten prinsessa i ”familjen”, O kusin för 1 år sen så jag har någon att shoppa klänningar åt. Det blir ju såklart till mina vänner med döttrar också.

20141126-140721.jpg

Hur söta var inte dessa då? Marinblå tycker jag verkligen är jätte gulligt på små tjejer. Klassiskt och stilrent.

20141126-140803.jpg

Hittade faktiskt två riktigt snygga kill-outfits oxå. Skjortor är ju alltid fint på killar. Till julen tycker jag faktiskt inte man behöver ha rätt heller. Fast det är väldigt fint. Så jag är i valet och kvalet vad jag ska klicka hem för julkläder åt O. Kan inte riktigt bestämma mig…

Har du inhandlat barnens julkläder ännu? Vart har du shoppat julkläderna? Jag sitter just ju och spanar runt på nätet, så det kanske kommer fler tips ifrån mig inom kort.

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *