Vinterns outfit ifrån Reima

För tredje året i rad har vi investerat i ett Reima set åt O till vintern. Vi gillar verkligen Reima starkt. Bra kvalité, ytterkläder som håller värmen, O har aldrig frusit någon vinter och de är dessutom fina.

 

DSC00881

I år fick det bli ett svart igen med gröna inslag. O fick faktiskt vara med och bestämma vilket han önskade sig när jag beställde det uifrån Reimas Webshop. Set Kiddo Sterope heter just detta set.

DSC00884

De senaste dagarna har det verkligen blivit mycket kallare, men nu väntar vi bara på snön, så det blir vackrare ute och roligare att leka ute i snön istället för att komma hem, och vara lerig…. O´s mössa kommer ifrån Geggamoja.

 

DSC00880

DSC00878

Jag gillar även starkt när det är reflexer på olika ställen på kläderna man köper från Reima, både vinterkläder och regnkläder, då det blir mörkt så himla tidigt ute nuförtiden…. Vi går ju fortfarande mot mörkare tider.

Vad har du inhandlat för ytterplagg åt barnen?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Här blir det också Reima, har kört med det varje vinter och nu är sonen drygt 6 år.. Så det är ju några vintrar det 🙂 Har alltid varit supernöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *