Tjuvarnas Jul och Trollkarlens Dotter

 

I år firar Loppi 5 år och bjöd in till ”fest” eller den perfekta festen barn älskar; att få gå på bio.

20141105-093008.jpg

Vi blev inbjudna till en förhandsvisning av Tjuvarnas jul och trollkarlens dotter på Park i lördags. En riktigt bra, spännande, rolig och lite sorglig film. Det kom en och annan tår i mammans öga. Men riktigt sevärd var den. O satt som ett ljus hela filmen och den passar absolut en 4,5 åring, fast den är rekommenderad från 7 år. Vi var där tillsammans med Jenny och en annan vän Malin och hennes son E. Killarna har mer eller mindre hängt sen de var små bebisar!

Tjuvarnas-Jul-Trollkarlens-dotter-Poster

 

20141105-093138.jpg

Efter filmen fortsatte vi kalasandet med en Happy Meal lunch på Mc Donald’s. Killarna hade riktigt roligt tillsammans. En perfekt ”kompis dag” både för kidsen och mammorna som han med en latte och lite chattande.

 

Brukar ni gå på bio med barnen?

 

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *