Ännu mer sommarkläder…

Samtidigt som jag surfar runt och spanar in en massa nya höstkläder åt O. Håller jag på och packar ner hans sommarkläder nu. Jag kan liksom inte släppa sommaren och alla fina sommarkläder. Nästa år kanske han inte kan ha de. Så bara för att använda sommarkläderna extra mycket kan jag tänka mig att boka en ny resa snart igen…

20140909-213138.jpg

Fler av O sommaroutfits har jag beställt ifrån Exklusive Kids. Jag tycker de har riktigt snygga killkläder och jag älskar verkligen piké tröjor på O. Den här marinblå kommer ifrån Mayoral hos Exclusive Kids.

Nu sitter jag och spanar in deras höstnyheter. Mycket som jag vill va. Jag har redan beställt en snygg jacka till O därifrån, som ni får se en annan dag när det har blivit mer jackväder.

Vart beställer du barnens höstkläder ifrån?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *