Mysigt poolområde på Radisson BLU Arlandia

Om ni bor på Radisson BLU Arlandia får ni verkligen inte missa deras mysiga pool, gym och relax avdelning. 20140706-004322.jpg Det var verkligen överförväntan att hotellet hade en så står pool. Jag är van med att de flesta hotell brukar ha rätt små pooler. Men denna var ganska stor. 20140706-004444.jpg Oscar och hans pappa badade och hade jätte roligt både på kvällen och förmiddagen. Eftersom O älskar att bada passade vi på att bada båda dagarna. 20140706-004550.jpg Tyvärr var det ju ingen barnpool som O kunde stå i. Men eftersom han har börjat lära sig att simma var det inget problem. Han hoppar från kanten och tar sig upp själv ändå. 20140706-004655.jpg Jag passade på att njuta i stolarna medan killarna badade. Men måste erkänna att jag tog ett snabbt pass på gymmet oxå. Det var faktiskt ett riktigt bra gym med både konditionsmaskiner och bra styrketränings redskap! Radisson BLU Arlandia var verkligen ett barnvänligt hotell med både lekrum i receptionen i anslutning till restaurangen, pool och ytterligare en lekavdelvibg samt stora rum. Så hit blir det definitivt ett besök igen vid tillfälle. Kanske nästa gång vi åker iväg på en resa.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.