Trevlig kväll på Radisson BLU Arlandia

Ikväll checkade vi in på Radisson BLU Arlandia ute på Arlanda. Jag har en son som är väldigt flygplansintresserad, så detta kändes som ett perfekt weekend tips att bara åka ut hit och bo på hotell, äta god mat och spana på flygplan. Å sen stannar jag kvar för att flyga iväg på jobb imorn em!

20140704-201442.jpg

Vi började vistelsen med att äta en riktigt god tre rättersmiddag i deras mysiga restaurang på hotellet.

20140704-201524.jpg

De hade en fantastisk barnmeny med flera olika rätter och Oscar valde en Arlandia Burgare till varmrätt och en jordgubbsmilkshake till efterrätt. Han var verkligen super nöjd, alldeles lagom för barn.

20140704-201650.jpg

Maken och jag åt getostterrin med Parmaskinka och primörsallad till förrätt, sen valde jag en torskrygg till varmrätt medan han valde en kalv entrecote. Så avslutade vi med en riktigt god chokladkaka – ni vet ju hur mycket jag älskar choklad! Riktigt bra mat och fin service i restaurangen.

20140704-203510.jpg

Efter  ett bad i poolen avslutar vi kvällen med bubbel, frukt och ännu mer choklad i bastun!

Mer om hotellet får ni såklart veta senare i helgen.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.