Mysmorgon med Smoothie

Mina och Oscars sovmornar är verkligen heliga. Både jag & Oscar älskar att ligga och mysa i sängen länge framför Barnkanalen och sen gå upp och göra smoothie tillsammans.

20140702-223954.jpg

Jag har jobbat väldigt intensivt sen midsommar och vi har knappt hunnit med våra mysiga mornar, för antingen går jag till jobbet innan han vaknar eller så har jag kommit hem mellan 1-5 på morgonen så då har han varit på förskolan när jag gått upp… Å förra veckan var vi ju på kryssning. Så denna veckan har vi gjort extra goda smoothies med en ny Valio yoghurt Guanabanana som är super god.

20140702-224248.jpg

Riktigt god och fräsch att ha både i smoothie eller bara äta. Har du någon favorit yoghurt eller dina barn?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *