Snygga barnskor till bra priser

Oscar sliter skor som bara den. Gör dina barn det också? Så jag har redan shoppat två par gympa skor åt honom denna våren, men nu tänkte jag beställa ett par med riktigt bra kvalité istället få se OM de håller bättre?! Såg precis att Campadre har summer sale på en massa fina barnmärkes skor.

skor

 

Dessa från Kavat tyckte jag var riktigt snygga och stilrena. O hade ett par från Kavat förra året och de höll faktiskt riktigt bra måste jag säga och var sköna.

stövlar

Hur söta var inte de här med gummistövlarna med Pippi Långstrump motiv då. Passar ju perfekt till en som är Pippi fan och de är väl de flesta barnen. En stor favorit här hemma sen flera år tillbaka. De hade alla möjliga skor till bra priser, sandaler, gympa dojjor, stövlar mm så in och fynda.

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. De absolut bästa skorna är Adidas skor med gummering vid tårna. Det är där barnen sliter på skorna som mest – de bromsar med tårna osv. Vanliga gympaskor fixar inte det, oavsett pris! Andra skor som vi hade många par av när barnen var små är Viking. De håller också bra. Kavat sitter bra på fot men än tyvärr lika klena som alla andra när det gäller att hålla vid slitage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *