RES -inspiration

Ett av mina bästa sätt att hitta res inspiration är genom att köpa restidningar. . . Jag älskar verkligen alla former av restidningar.

20140605-201431.jpg

Just nu ligger jag på ett hotell rum i Göteborg, efter två långa dagar i luften (på jobb), så passade jag på att köpa senaste RES idag och en massa godsaker. Detta är ett av mina bästa vila upp mig / egentid. Läsa om resor och äta en massa gott. Finns det något bättre?! Skämt och sido, resa är ju såklart bättre… Men när man inte får stanna kvar på de härliga resmålen liksom… Solen sken i Rom idag, men i Göteborg regnar det… Life as a Stewardess…

Jag är dessutom så sjukt sugen på både New York och Köpenhamn och Paris. Så denna tidningen passade mig tipp topp!

Vad är ditt bästa sätt att hitta RES inspiration?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.