Thailand Thailand Thailand…

Ni vet vilket stort hjärta jag har till Thailand och hur mycket jag älskar Thailand. Nu närmar det sig vår Thailands semester med stormsteg. Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt… Det är ju över två månader sedan vi bokade resan. Å nu är det snart dags. . .

20140325-163333.jpg

I år bokade jag Sunwing Bangtao BeachBangtao Beach i Thailand. Jag var där och kollade på hotellet förra vintern, men då hade vi redan bokat Mexico. Så i år fick det bli Thailand igen, eftersom hela familjen gillar att semestra där. Det blir även Oscars tredje semester till Thailand på dryga 3 år. För exakt 2 år sen var vi i Thailand sist. Men då bodde vi  i Kamala Beach Sunwing Kamala Beach.

20140325-163750.jpg

Vi kör på ett vinnande koncept och har bokat ett Happy Baby rum med terass. Vi hade det sist och det var perfekt när man har barnvagn, eller om killarna vill sova middag inne och jag vill ligga på terassen och sola.

20140325-164021.jpg

Jag gissar att vi kommer att hänga en hel del i denna poolen.

Ni hänger väl med oss på resan? Har du några bra Thailands tips / Phuket Tips att ge mig? Vad får vi inte missa?

Annars så kommer ni såklart att få en hel del tips av mig!

Spana också in

1 kommentar

  1. Ni kommer få det kalas! Rummena är bra och ligger bra vid en av poolerna.
    Vagnarna vara kalas så man kan lämna sin vagn hemma.
    Njut!☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *