Barnkulturfestival på Junibacken

I helgen 7-8 juni är det BarnkulturfestivalJunibacken.

20140603-115328.jpg

I dagens Metro kan du även få halva priset kuponger som gäller för upp till 5 personer i helgen på Barnkulturfestivalen på Junibacken.

Jag jobbar tyvärr i helgen. Men ska se om O och hans mormor kanske vill gå dit. Det verkar jätte roligt med många roliga aktiviteter för barnen. Dessutom är ju Junibacken jätte roligt ändå för barnen med en massa underhållning för barnen iform av teatrar, sångstund och lek. O älskar verkligen Junibacken.

Planerar du att gå till Junibacken i helgen?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hahaha, vad gullig du är. Men det kanske inte vore en så tokig idé, jag har dock även en snart 10-åring som bor mestadels hos mig. 😉 Vi får väl se till att träffas hela familjen någon gång över en trevlig grillkväll/middag (Peter och Magnus jobbar ju båda inom SEB, Magnus tar över Saltis kontoret som Kontorschef i augusti, just nu är han PMC i Söderhallarna.)
    Kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *