Flygresan till Malaga

Vad enkelt det känns att resa med O numera. Det märks att han är resvan och faktiskt snart fyller 4 år. Han sköter sig galant och sitter still hela tiden numera. Flygresan till Malaga var 4h och 15 minuter och det låter ju ganska länge. Men sen lyfte vi ca 19,30 och det är egentligen hans sovtid. Men eftersom jag visste att han skulle få ”avbruten sömn” inatt så fick han faktiskt sova middag en halvtimme när vi åkte ut till Arlanda vid 16 tiden. Så han höll sig vaken ca 1,5h innan han somnade runt 21 tiden. Vi tillbringade tiden med att kolla på Hokus Pokus
Alfons Åberg på hans dvd och åt lite chips. Jätte mysigt. Sen somnade han till filmen. Så jag och mamma delade på en flaska vin och jag passade på att läsa några tidningar som jag hade med mig. O sov som en stock tills jag var tvungen att väcka honom…

20140509-013023.jpg

Vi hade även turen att få en extra rad, så Oscar kunde ligga ner och sova större delen av flygresan.

20140509-013206.jpg

Väl framme i Malaga var han ganska pigg och höll sig vaken tills vi kom till hotellet.

Nu är det dax att äta frukost och sen göra Malaga!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *