Billiga resor gillar väl alla?

Jag försöker så ofta jag kan ge er tips på hur ni hittar billiga resor. Mitt allra bästa tips är ju att resa i lågsäsong eller när det inte är skollov, då brukar de flesta priserna på resor gå ner.

20140424-200250.jpg

Blir inte du res sugen när du ser andra reser eller ser härliga bilder från olika resmål? Jag blir grymt inspirerad när andra reser.

20140424-200420.jpg

I helgen har Ving Happy Hour på sina resor. De har ett stort utbud med resor som är rabatter på sen sommaren. Jag blev riktigt sugen på att boka Rhodos och Sunwing Kalithea  Beach igen där vi var förra sommaren. Vi hade verkligen en underbar vecka där förra året och hotellet var överförväntan.

20140424-200920.jpg

Även Turkiet och Sunwing Side East Beach är jag super sugen att besöka igen. Där var vi för exakt 1 år sen och det var verkligen toppen på alla sätt.

Har du någon resa bokad i vår eller sommar?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vijag åker med familjen till Cypern nu på fredag, ska bli riktigt härligt! Blir liknande koncept du skrivit om men vi åker med Fritidsresor och deras Blue Village.Vi har fastnat för deras koncept.
    Förra året var jag och min man på Rhodos och testade de nya Sunprime hotellet i Ixia, reser man utan barn så kan jag varmt rekommendera det hotellet. Detvar långt över förväntan och så bra.
    Gjorde även ett studiebesök med en av guiderna på Sunwing anläggningen, såg ju verkligen jätte fint ut. Gillar speciellt de nyrenoverade lägenheternå. Kanske får bli ett besök på det hotellet någon gång med hela familjen, tror barnen skulle älska det stället. Men nu testar vi Cypern efter 3 resor i rad till Rhodos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *