Jul i USA :)

Nu ska ni få träffa en ny gästbloggare som heter Jenny, som ska resa med sina barn till USA för att fira jul 😉 Så här kommer henner första gätblogginlägg och vi kommer även att få följa hennes resa med ett par till inlägg här framöver 😉
 
 
 "Så Jul i USA är det så fantastiskt som man kan föreställa sig? Man tänker alla dessa julfilmer man sett under åren. 
 

Det ska vi ta reda på, nästa vecka går resan mot USA och San Francisco. Där ska jag och mina två barn befinna oss över Julen, två veckor med gränslös jul. Min bror bor där och har sin släkt där också så det kommer inte bli en lugn semester alls. 

 

Min son på 5 år har varit väldigt bekymrad över resan då han inte kan engelska, har försökt förklara för honom att man kan åka till USA ändå, men han tror mig inte. Ett tag skulle han stanna hemma promt, tills jag berättade för honom att man kunde se både Bilar 2 och Smurfarna på planet, det blev räddningen! 😉 Minns en gång när han var 2,5 och vi skulle bara flyga till  Cypern, han skulle inte med, han stod på parkeringen och skakade. Han kunde inte prata så bra då utan gestrikilerade bara att planet skulle störta. När vi tillslut insåg vad han menade så ska jag ge alla föräldrar ett tips, låt inte era barn kolla Madagaskar 2 innan ni ska ut och flyga! För där störtar ju planet =) Det blev övertalning och han lugnade sig och jag lovade att planet inte skulle störta.  😉

 

Men åter till USA resan, för min dotter på 8 år är detta stort, få åka till morbror det är hur häftigt som helst tycker hon. 

 

Det som går runt i huvudet just nu är vad ska man packa, hur ska barnen fixa flyget, tidskillnad  m.m. Packningen har startat och och min bror har fixat barnbilstolar till sin bil. Börjar sakta inse att det bara är ett par dagar kvar, är inte nervös än men inser att jag ska flyga igen, trots att jag flyger ett par gånger varje år både korta och långa resor vänjer jag mig aldrig. Men ser ändå fram emot att ta med barnen till San Francisco en helt underbar stad!

 

Hoppas ni följer oss på våran resa! 🙂 ”

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Visst går det att resa nästan överallt med barn 🙂

    Vi är nyss hemkomna från Dubai, 12 dagar på plats och resdagar utöver det. Barnen är två vilda killar på 4 och 5,5 år. De älskar att resa och när vi hade landat hemma så ville de tillbaka direkt igen. Det är ju så kallt här hemma tycker de 🙂

    Vi har rest med barnen i hela deras liv och jag tycker att det blir lite vad man gör det till. Är man nervös som föräldrar så är det klart att barnen blir stirriga och oroliga. Jag nojjar heller inte över packningen. Oftast så åker man ju till ganska civiliserade platser där det mesta finns att köpa, alltså kan man köpa det man glömt ganska omgående. Dagens flygplan bjuder nu även på nästan konstant underhållning och dessutom får man oftast spel, pussel edyl att fördriva tiden med. Vi hade en dagflygning och en nattflygning (med 5 timmar i München som grädde på moset) och de klarade det galant!

    Hoppas ni får en härlig jul i värmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *