Sommar & Semester Outfits

Oscar är verkligen kittad med många nya härliga sommar outfits nu. Jag har kommit på att det är perfekt att åka iväg på en resa på vårkanten. Dels är de flesta kläderna från sommaren innan försmå och så får man en anledning och shoppa en massa nytt precis när vår eller sommarkläderna dyker upp och sen är den stressen förbi att man ska köpa en massa nytt till sommaren!

20140409-234055.jpg

Jag tycker verkligen det är super snyggt med piké tröjor på killar. Det passar perfekt både till shorts, jeans eller finbyxor.

20140409-234301.jpg

Både denna piké tröjan och shortsen är ifrån Mayoral som jag hittat hos Exklusive Kids. Där shoppar jag ofta för jag tycker att de har så mycket fina och coola kill-kläder. Tjej-kläder oxå såklart, men jag kollar ju mest på kill-kläder.

Vart shoppar du helst barnkläder på nätet?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *