Sista dagen i paradiset…

Imorn är vår sista hela dag i vårt paradis Thailand….

20140409-213447.jpg

Jag hoppas vädret blir lika underbart som idag, eller de senaste dagarna. Vi vill verkligen bara stanna tiden… Semestern var verkligen varit helt fantastisk.

20140409-213555.jpg

Två veckor går tyvärr alldeles för fort och jag kan inte riktigt fatta att vi har varit här så länge. I början tycker jag ofta dagarna går sakta men sen bara rinner dagarna iväg. Jag och Oscar har haft mycket nya kläder att inviga så nu är vi minst sagt redo för en varm och härlig svensk sommar. Kanske hinner vi en utlandsresa till innan sommaren. Min nya marina bikini kommer från Damella och den är jag mycket nöjd med.

20140409-213826.jpg

Nu sista dagarna har jag faktiskt gått ner lite på solskyddsfaktor. I vanliga fall använder jag mest spf 50 i ansiktet och spf30 på kroppen. Men nu känner jag att jag har fått en grund solbränna så idag har jag börjat använda Hawaiian Tropics solskyddskrämer med lite lägre faktor. De luktar så otroligt gott och deras lipstick är verkligen helt fantastiskt. Gott och hög faktor. Jag bränner mig nästan alltid på läpparna.

20140409-214418.jpg

Nu ser vi fram emot en fantastisk dag Imorn innan det bär av hemåt igen på fredag.

20140409-214513.jpg

Har jag kanske inspirerat dig att boka en resa till Thailand nu? Bangtao Beach är verkligen fantastiskt.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det ser verkligen ut att vara paradiset !
    Jag och C ska åka till Paris några dagar i maj, men jag är riktigt sugen på att boka en vecka till medelhavet på semestern.
    Viggo vill träffa lollo och bernie och jag vill solsäkra en vecka.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *