Härlig promenad & shopping i Las Palmas

Igår var ju vädret verkligen helt fantastiskt här nere på Gran Canaria. Så jag tog en lång härlig promenad på strandpromenaden. Hela stranden var fylld av människor liksom strandpromenadens alla barer och restauranger. Man skulle nästan kunna tro att det var en helgdag igår.

20140206-074545.jpg

Det är verkligen sån skillnad från gång till gång när jag är här. Ibland är det super kallt och ibland är det super härligt väder. Igår var verkligen en sån där underbar dag igen.

20140206-074738.jpg

Jag tog en lång promenad till shopping centret Las Arenas och där mötte jag upp min vän J som bor här nere i Las Palmas. Den här gången sågs vi båda utan barn och gick och shoppade loss och åt middag tillsammans.

20140206-074940.jpg

Jag blev så himla glad för jag hittade Alla Hjärtans Dag presenter till båda killarna och hittade även en hel del år mig själv. Alltid lika roligt när man hittar en massa fint. Så väskan är nu proppfull… I shopping centret var det även Alla Hjärtans Dag pyntat redan..

Nä nu blir det en promenad på stranden igen, innan det är dags att tillbringa resten av dagen i det blå!

Ha en härlig dag kära ni!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *